how to develop own website

ULTRATONE

Med ULTRATONE-behandlinger kan vi hjælpe dig med kosmetiske problemer i ansigtet og på kroppen og skabe synlige resultater igennem blandt andet muskeltoning, cellulitis- og fedtreduktion, ikke-kirurgiske ansigtsløft, rynkereduktion og detox-behandlinger.


Ultratone Futura®Pro kan behandle appelsinhud eller uønskede fedtdepoter samtidig med at musklerne tones og opstrammes. Et særligt Multi Body program kan der gives flere typer behandlinger af kroppen på samme tid. F. eks. Reducering af cellulite på lår, lipolyse (fedtforbrænding) i taljen og opstramning af mavemusklerne.


En triple effekt, fordi muskler, bindevæv og huden samtidig detoxes og cellerne dermed kommunikerer optimalt. Ultratone Futura® Pro er det eneste system i verden, der anvender den patenterede OCM® teknologi i behandlinger.


ULTRATONES SÆRLIGE BEHANDLING TIL ANSIGTSBEHANDLING:

De speciel udviklede mikropenne anvender en fin næste umærkelig mikrostrøm, der med mikro dermabrasion indsluser en speciel opbyggende creme i hudens yderste cellelag, hvor cellerne iltes og får tilført den livgivende fugt. Hele 80 % af cremerne optages af huden med behandlingerne. Huden får en sund og frisk kulør og syner velplejet og lækker. Fine linjer fjernes og rynker reduceres. Uden mikro dermabrasion optager huden 30 % af de dyre cremer, som derved ikke får den optimale effekt.

Mikropenne anvendes udelukkende til foryngende ansigtsbehandlinger, i daglig tale også benævnt som hønserøv, kragetæer og dybe rynker.


ULTRALYD SKABER IMPONERENDE RESULTATER 

ULTRATONES ultralyd pulserer med en høj frekvens på henholdsvis 3 MHz og 1 MHz gennem piezoelektrisk krystal og lydbølger. 

Ultralyd stimulerer også indholdet af collagen og elastin, reparerer væv og optimerer optagelse af cremer og geler i huden.


Ultratone er godkendt til medicinsk behandlinger og kan anvendes til både ansigt og krop.


OPSTRAMMENDE BEHANDLINGER

Få faste muskler på mave, baller og lår med Ultratones bioelektroniske behandlinger.

Ultratone har uden tvivl markedets mest effektive behandlinger. Og så er det ren velvære! Ultratones bio-frekvenser detoxer og strammer figuren op, alt imens du stresser af fra en travl hverdag. Behandlingerne er målrettet de store muskelgrupper, hvor en enkelt toning behandling svarer til mange timers workout og hele 900 sit ups.


Ultratone er specielt udviklet til følgende type behandlinger:

KROP:

Slankebehandlinger
Vægttab (maks. Kalorieforbrænding)
Opstramning af figur
Generel muskelstyrkning
Genoptræning
Cellulitis/Appelsinhud
Løs hud
Detox af affaldsstoffer
Væskeophobning

ANSIGT:

Ansigtsløft
Rynkereduktion
Genoptræning af muskulatur efter traumer (operationer, ansigtslammelser m.v)

CELLULITIS REDUKTIONER

Cellulite også kaldet appelsinhud kan fjernes med Ultratone behandlinger.

Ultralydsbehandling suppleres med Ultratone´s biostimulations behandlinger specielt målrettet til cellulite for at eliminere og borttransportere det uønskede fedt.


BIOSTIMULATION MÅ IKKE ANVENDES SAMMEN MED PACEMAKER


VI SAMMENSÆTTER ET FORLØB DER PASSER TIL DINE ØNSKER OG BEHOV

Hvordan foregår behandlingen?

Ved din første behandling sammensætter vi et individuelt forløb, der fokuserer på netop de figurproblemer, der generer dig. 

Selve behandlingen varer 45 minutter.

Efter behandlingen er du ikke i tvivl om, at dine muskler og dit væv har trænet; og du kan gå hjem med god samvittighed.

100% FREMMØDE – EN NØDVENDIGHED:

Vi anbefaler, at du vælger et tidspunkt i dit liv, hvor du ved du vil være istand til at gennem et fuldt forløb. Der er rigtig gode erfaringer med behandlingerne – de virker – men vi må også pointere, at man kun opnår de forventede resultater, hvis man følger behandlingsforløbet 100%. Et optimalt fremmøde er således helt essentielt for vores resultater. Vær opmærksom på, at hele denne behandling er en biokemisk proces, hvor kroppen gradvist skal nedbryde, forbrænde og udrense fedtvæv. Dernæst skal den styrke det eksisterende muskelvæv. Dette er en kontinuerlig proces, der kun virker optimalt med de korrekte intervaller. Hvis behandlingen således afbrydes eller hvis man springer behandlinger over, kan vi derfor ikke sikre at vi opnår de forventede resultater.

Hvor ofte skal man have behandling?
Behandlingen kan udføres 1-3 gange om ugen. Antallet af behandlinger varierer fra person til person, men ca. 6 til 12 behandlinger fordelt over fra 1-2 mdr. (i særlige tilfælde 4 mdr., da vævet skal havde tid til at regenerere under behandlingsforløbet. 

Dette er ikke at snyde, men at træne effektivt, fordi dine muskelgrupper trænes på en gang og i længere tid, end du nogensinde vil kunne i et fitnesscenter.

Skal man tage særlige forholdsregler efter behandlingen?
Det er en god ide at drikke rigeligt med vand, og ikke indtage et større kalorieholdigt måltid.

Det anbefales også at leve sundt imellem behandlingerne for at nå det bedst mulige resultat.

Imens maskinen træner for dig, anbefaler jeg, at du lytter til din medbragte ynglingsmusik eller køber et godt magasin med på vejen og læser det. 
KONTAKT
Email: dorte@midlaserklinik.dk
Mobil: +45 4266 6089

* Du er velkommen til at ringe -
Jeg svarer så hurtigt jeg kan.
Konsultation efter aftale.

ADRESSE I FREDERIKSVÆRK
Torvet 21, 1. sal
3300 Frederiksværk
Jeg behandler Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag i Frederiksværk.


ADRESSE I HØRSHOLM

  • Clever skincare
  • Usserød Kongevej 7b
  • 2970 Hørsholm

(I Hørsholm tilbyder jeg KUN behandling med medicinsk laser)

Jeg behandler mandag i Hørsholm.