free web templates

OM APPELSINHUD

Cellulitis - også kaldet appelsinhud - rammer for det meste kvinder. Det elastiske bindevæv som omgiver underhudens fedtceller er væsentligt blødere og løsere hos den feminine halvdel af befolkningen. Kvinders bindevæv er generelt mere ufleksibelt, så når kvinden tager på i vægt, udvides fedtcellerne i underhuden, hvorefter de har tendens til at bule op mod hudoverfladen, hvilket resulterer i klassisk appelsinhud. Dette er en svaghed i hudens struktur og cellulitis er derfor ikke nødvendigvis et udslag af overvægt, men skyldes at hudcellerne ikke er stærke nok til at opretholde en fast struktur. Anlæg for cellulitis er arveligt.


FÅ DIN CELLULITIS VÆK MED TEI BEHANDLING:

Fedtcellen nedbrydes, og kroppens evne til at borttransportere det nu bløde omdannede fedtstof øges.

Udrenser affaldsstoffer og fjerne væske.

Nedbryder fedt og Øger kroppens evne til at borttransportere det nu bløde omdannede fedtstof.


DESUDEN KAN VI ANBEFALE:

Såfremt der er tale om dyb cellulitis, opstået i forbindelse med eksempelvis overvægt, anbefaler vi en kombinationsbehandling mellem TEI system og Ultratone biostimulation. Du vil derved få Øget effekt når du kombinere med forskellige detoxbehandlinger (ultratone). Spørg gerne nærmere omkring disse tilbud.


100% FREMMØDE – EN NØDVENDIGHED:

Vi anbefaler, at du vælger et tidspunkt i dit liv, hvor du ved du vil være istand til at gennem et fuldt forløb. Der er rigtig gode erfaringer med behandlingerne – de virker – men vi må også pointere, at man kun opnår de forventede resultater, hvis man følger behandlingsforløbet 100%. Et optimalt fremmøde er således helt essentielt for vores resultater. Vær opmærksom på, at hele denne behandling er en biokemisk proces, hvor kroppen gradvist skal nedbryde, forbrænde og udrense fedtvæv. Dernæst skal den styrke det eksisterende muskelvæv. Dette er en kontinuerlig proces, der kun virker optimalt med de korrekte intervaller. Hvis behandlingen således afbrydes eller hvis man springer behandlinger over, kan vi derfor ikke sikre at vi opnår de forventede resultater.


Hvor ofte skal man have behandling?

Behandlingen kan udføres 1-3 gange om ugen. Antallet af behandlinger varierer fra person til person, men ca. 6 til 12 behandlinger fordelt over fra 1-2 mdr. (i særlige tilfælde 4 mdr., da vævet skal havde tid til at regenerere under behandlingsforløbet. 


KONTAKT
Email: dorte@midlaserklinik.dk
Mobil: +45 4266 6089

* Du er velkommen til at ringe -
Jeg svarer så hurtigt jeg kan.
Konsultation efter aftale.

ADRESSE I FREDERIKSVÆRK
Torvet 21, 1. sal
3300 Frederiksværk
Jeg behandler Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag i Frederiksværk.


ADRESSE I HØRSHOLM

  • Clever skincare
  • Usserød Kongevej 7b
  • 2970 Hørsholm

(I Hørsholm tilbyder jeg KUN behandling med medicinsk laser)

Jeg behandler mandag i Hørsholm.