web maker

GIGT


Hos MID laser klinik kan du købe kapsler som virker på GIGT SMERTER


Slidgigt - leddegigt - urinsyregigt

Rigtig mange mennesker er blevet hjulpet med kapslerne. De stimulerer kroppen til selv at danne brusk igen. Kapslerne skal tages i 3 måneder og derefter anser man for at brusken er opbygget igen. Ved svære tilfælde kan det dog tages i ekstra to måneder. Jeg anbefaler, at du tager 4 kapsler om dagen i 3 måneder. Så holder en bøtte ca. 22 dage. (det er 4 bøtter til 3 måneder) Derefter kan du holde pause en måned og køre vedligehold med 2 kapsler om dagen. 1 bøtte koster 210 kr.


Kapslerne msm og glukosamin kan tages samtidig.

Hvorved virkningen bliver endnu bedre.


Loven om kosttilskud

Her i landet må man ikke rose eller prise kosttilskud. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du vil prøve det uden en garanti for virkningen.


Hvad er Gigt?

Slidgigt er når brusken mellem knoglerne er blevet nedbrudt pga. slid. Indimellem blusser betændelsesagtige forandringer (inflammation) op med forværring af smerter og evt. væske i leddene, fx knæleddet.


Urinsyregigt er for meget syre i kroppen, der ophober sig i leddene og simpelthen langsomt nedbryder brusken. Ved slidgigt kan der indimellem komme opblussen af de betændelsesagtige forandringer (inflammation) med forværring af smerter og evt. væske i leddene, fx knæleddet.


Leddegigt er en betændelsesreaktion (inflammation) i leddene, der skyldes ændringer i immunsystemet. Leddegigt kaldes en autoimmun sygdom, fordi kroppens immunsystem – der ellers beskytter os mod infektioner og andre sygdomme – begynder at opfatte raske celler i leddene som fremmede og derfor sender antistoffer ud for at angribe de raske celler. Der opstår betændelse i leddene, som hæver, bliver varme og gør ondt

KONTAKT
Email: dorte@midlaserklinik.dk
Mobil: +45 4266 6089

* Du er velkommen til at ringe -
Jeg svarer så hurtigt jeg kan.
Konsultation efter aftale.

ADRESSE I FREDERIKSVÆRK
Torvet 21, 1. sal
3300 Frederiksværk
Jeg behandler Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag i Frederiksværk.


ADRESSE I HØRSHOLM

  • Clever skincare
  • Usserød Kongevej 7b
  • 2970 Hørsholm

(I Hørsholm tilbyder jeg KUN behandling med medicinsk laser)

Jeg behandler mandag i Hørsholm.