how to create a website

HVAD ANDRE KLIENTER SIGER

 • "I årevis har jeg døjet med paradentose og gik til tandlægen hver anden måned for at holde det nede. Efter tre behandlinger skulle jeg til tandlægen igen og jeg må sige at både tandlægen og jeg var overrasket – tandkødet var blevet strammere og infektionen var væk. Det har givet mig en bedre livskvalitet at få min paradentose under kontrol."

 • "Længe har jeg gået og været ked af at jeg har en del blodsprængninger på kinder og næse – gamle solskader. Jeg har prøvet alverden cremer – men så hørte jeg om denne laserbehandling og allerede efter første behandling kunne man tydelig se en forskel. Og efter 4 behandler var solskaderne halveret. Tusinde tak."

 • "Jeg var fuld tilfreds med dine behandlinger. Jeg havde en låst skulder, med en nerve i klemme. Det blev godt efter få behandlinger. Vender tilbage, hvis det kommer igen, det var bedre end kiropraktor behandling. Mange tak, det var godt med laser behandling."

 •  "Hej jeg hedder Susanne. Jeg kan varmt anbefale medicinsk laser. Jeg faldt af min hest og slog mit haleben voldsomt. Jeg fik laser med det samme og jeg kunne mærke at mine smerter lettede. Jeg fik efterfølgende flere behandlinger og har i dag ingen smerter. Jeg har før slået mit haleben og døjede med det i et halvt år eller mere. med laserbehandlingerne gik det meget hurtigere og jeg er sikker på det skyldes laseren."

 • "Efter en trafikulykke på en ATV fik jeg en blodansamling på kinden, en på låret og en stor hjernerystelse. Efter hver behandling var der tydeligt tegn på forbedring af skaderne og på balancen i kroppen. Tusinde tak.

  Min mand havde et styrt på en cykeltur i skoven og fik et stort væskende sår på knæet, som ikke ville hele. Efter en behandling kickstartede helingsprocessen og efter 2 behandling var såret tørt og næsten væk."

 • "Min søn har astmatisk bronkitis, som han dagligt får medicin for. Da han startede sine laserbehandlinger blev hans symptomer og gener færre og færre. Han er ved at nedtrappe sin faste medicin og hans immunforsvar er også væsentligt forbedret. Han har meget få sygedage nu. Vil helt klart anbefale, at forsøge med laserbehandling. Man mærker ingenting, mens behandlingen forgår, men effekten efter er ikke til at tage fejl af. Mvh Chanette"

 • FREDENSBORG 

  Jeg kontaktede Dorte, da jeg havde hørt at hun var begyndt at behandle med MID laser Igennem 20 år har jeg haft nerveforstyrrelser/spasmer i mit ansigt, og får jævnligt behandlinger (som er smertefuldt) på hospitalet for at lamme nerverne. 

  Da jeg kom til Dorte bliver mødt af en utrolig varme og venlighed og Dorte var meget engageret i min behandling. Efter to behandlinger med MID laseren begyndte jeg at kunne mærke resultater. Jeg fik ro inde i mit hoved samtidig med at mine spasmer begyndt at aftage. 

  På hospitalet kunne de selv se en forskel. 


  Jeg fik i alt ti behandlinger, hvilket gjorde at jeg kunne forlænge perioden for at skulle behandles på hospitalet. 

  Efterfølgende behandles jeg en gang om måneden og dette er med til, at jeg ikke skal have hospitalsbehandling så ofte.

  MID laseren har gjort en kæmpe forskel i mit ansigt, og ved hver behandling hos Dorte mærker jeg en ro og afspændthed i mig ansigt. 

  Jeg har også fået behandling med MID laseren for min leddegigt, også her hjælper laseren. 

  Jeg er dybt taknemmelig for Dortes evne til at sætte dig ind i min problematik, og behandle derud fra. 


  Jeg er fan. Tak. 

 • John Eriksen Helsingør:

  > I min venten på en ny hofte, kom jeg I kontakt med Dorte. Jeg havde mange smerter i min hofte og mit knæ.

  > Det var vanskeligt for mig at have en hverdag uden smerter, men da jeg startede på behandlinger med MID laseren hjalp det rigtig meget. Mine smerter blev lang mere tålelige, og det var muligt for mig at komme igennem hverdagen uden de stærke smerter. 

  > Jeg blev opereret og fik ny hofte, og efter en uge startede jeg igen behandlingerne op med MID laseren.

  > Allerede efter 3 behandlinger kunne jeg mærke en stor positiv forandring. Jeg kunne hurtigt begynde cykle og bevæge mig igen. 

  > Og da jeg startede genoptræning var jeg meget længere fremme i helings processen end de samme nyoprerede patienter som var på mit hold. 

  > Jeg er virkelig overrasket over hvor hurtigt jeg kom på benene igen, og er helt overbevist om at det var med hjælp fra MID laseren, at jeg kom så hurtigt igang igen. 


KONTAKT
Email: dorte@midlaserklinik.dk
Mobil: +45 4266 6089

* Du er velkommen til at ringe -
Jeg svarer så hurtigt jeg kan.
Konsultation efter aftale.

ADRESSE I FREDERIKSVÆRK
Torvet 21, 1. sal
3300 Frederiksværk
Jeg behandler Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag i Frederiksværk.


ADRESSE I HØRSHOLM

 • Clever skincare
 • Usserød Kongevej 7b
 • 2970 Hørsholm

(I Hørsholm tilbyder jeg KUN behandling med medicinsk laser)

Jeg behandler mandag i Hørsholm.