free bootstrap themes

DETOX

Effektiv udrensning af affaldsstoffer!

Ultratones specielle detox behandlinger udvasker de skadelige affaldsstoffer der ophober sig i cellerne, i vævet og i huden. Behandlingen efterlader kroppen sund med optimal funktion, mere energi og større velvære.


Detox er samtidig en optimal ”booster” til de øvrige Ultratone behandlinger, der herefter målrettes maksimalt. Flere typer medicin har ofte den bivirkning at cellerne binder og holder på væske og vævet ser oppustet ud. Detox behandlinger vil også fjerne væsken.

Når vi spiser (forkert) ophobes der en masse affaldsstoffer i kroppen, og motioneres der ikke dagligt er kroppen ikke selv i stand til at udskille de affaldsstoffer, der ophobes i muskler, blod og væv. Mange der har forsøgt at gå ned i vægt har måske oplevet, at de ikke taber sig, hvilket ofte skyldes, at lymfesystemet ikke fungerer optimalt.


Ultratones specielle detox behandlinger eliminerer væskeansamlinger, der ophober sig i cellerne i vævet og huden. Resultatet er en smukkere og glattere hud.


Bindevævet fungerer som depot for affaldsstoffer, fedt- og væskeophobninger. Når depoterne i ansigtets væv og muskler ikke udrenses naturligt, opleves det som ødemer, poser under øjnene, hovedpine og spændinger i ansigtets muskler.


Flere typer medicin har ofte den bivirkning at cellerne binder og holder på væsken og vævet og dermed ser oppustet ud. Detox kan være en separat behandling, der på en effektiv måde udrenser cellerne, men Detox er også en integreret del i alle Ultratone behandlinger for at optimere resultaterne, og på den måde ”booster” de øvrige behandlinger.KONTAKT
Email: dorte@midlaserklinik.dk
Mobil: +45 4266 6089

* Du er velkommen til at ringe -
Jeg svarer så hurtigt jeg kan.
Konsultation efter aftale.

ADRESSE I FREDERIKSVÆRK
Torvet 21, 1. sal
3300 Frederiksværk
Jeg behandler Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag i Frederiksværk.


ADRESSE I HØRSHOLM

  • Clever skincare
  • Usserød Kongevej 7b
  • 2970 Hørsholm

(I Hørsholm tilbyder jeg KUN behandling med medicinsk laser)

Jeg behandler mandag i Hørsholm.